tiistai 14. huhtikuuta 2009

Pääsiäisviikonloppu olikin tapahtuman täyteinen. Perjantaina Mion sisko Lilo oli kyläilemässä. Siskokset tulivat edelleen toimeen keskenään ja painimistakin riitti. Aksu tyytyi katselemaan kakaroiden touhua vain vierestä eikä ottanut osaa moiseen riehumiseen.
Lauantaina suuntasimme mätsäriin, jossa minä pääsin treenailemaan kehäkäyttäytymistä. Mio ei malttanut olla aloillaan, kun tuomari kosketti vaan kiemurteli ympäriinsä. Virallisissa näyttelyissä yksikään tuomari ei ole tarkastellut koiraan niin tarkasti ja toimenpide olikin varmaan Miosta vähän kummallinen. Tuomio oli sininen nauha.
Seuraavana vuorossa olikin Aksu. Minua hieman pelotti miten Aksu suhtautuu toisiin uroksiin kehässä ja päätinkin, että jätän Aksulle pannan kaulaan, enkä laita näyttelyhihnaa. No eikös mitä, herra heilutteli iloisena häntää kaikille! Tuomari kommentoi Aksun tullessa kehään, että nyt tuli akita, jonka hänkin tunnistaa. Nimittäin hän ei ollut törmännyt brindleen väriin aiemmin. Aksu nappasi punaisen nauhan ja punaisten kehässä Aksu sijoittui vielä kolmanneksi, mutta mikä vielä hienompaa, olin todella ylpeä herran käyttäytymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti